21 Şubat 2011 Pazartesi

MUTFAK CİNLERİ VE BIOLAGE DEN HEDİYELER


atrix Biolage saç bakım terapisi

Matrix saç bakım ürünleri-Biolage
Matrix saç bakım ürünleri-BiolageBiolage cera-repair pro profesyonel bakım ile saçınızdaki değişimi hissedin.
Yoğun bakım için ihtiyacınız olan terapiyi belirleyin. Biolage, Cera-Repair Pro ile salon bakımını bir adım öteye taşırken, Vera-Repair ev bakımı ile bu etkinin saçlarınızda haftalarca kalmasını sağlıyor. Her iki bakımda da kullanılan patentli seramid, saçın onarılmasını ve saçın doğal koruyucu tabakasının yapılandırılmasını sağlıyor.
Saçın ihtiyacına göre yosun, ginseng, kuşburnu ve okaliptus gibi özler ile zenginleştirilmiş 4 ayrı terapi; Hydratherapie, Colorcaretherapie, Fortetherapie, Volumatherapie saça ihtiyacı olan onarıcı etkiyi kazandırıyor.





Neme doyuran -Onarıcı Bakın Maskesi



Saçlara ipeksi, ışıltılı ve sağlıklı görünüm kazandırmak için:
Kuruluğa karşı sürekli bakım için derinlemesine nemlendirir. elektriklenmeyi hafif nemlendirme ile kontrol altına alır.Besin yönünden zengin Ayçiçeği yağı ile haftalık nemlendirme bakımı.Onarmaya ve düzenli ipeksi yumuşaklığı yeniden sağlamaya yardımcı olur.







-SMOOTHTHERAPIE
-Zor şekil alan ,kabaran ve asi saçlarınız mı var ?


BIOLAGE SmoothThérapie Yoğun Düzleştirici serisi içeriğindeki ipeksi kamelya serumu ile asi, elektriklenmiş, normal ve kalın telli saçları kontrol etmeye yardımcı olur.Serum-destekli teknolojisi ile saçı derinlemesine nemlendirir ve her mevsim, %97 nem oranında bile*,saçın pürüzsüzlüğünü kontrol etmeye yardımcı olur.





Bu ürün grubundan sizler için seçtiğimiz ve tavsiye etttiğimiz ürün ise:
- BIOLAGE SmoothThreapia şampuan ve bakım kremi:


Kuruluğa karşı sürekli bakım için derinlemesine nemlendirir. elektriklenmeyi hafif nemlendirme ille kontrol altına alır.Besin yönünden zengin Ayçiçeği yağı ile haftalık nemlendirme bakımı.Onarmaya ve düzenli ipeksi yumuşaklığı yeniden sağlamaya yardımcı olur.



FORTETHERAPIE
-Saçınızın kırıklarını %90 oranında azaltmak istermisiniz?


BIOLAGE Fortetherapie serisi işlem görmüş saçları sağlıklı, enerji dolu saçlara dönüştüyor. Saçınızın ihtiyacı olan gücü geri kazandırıyor. Köklerden uçlara kadar güçlenen saç aynı zamanda yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.Formülündeki onarım etkili VitaForce Teknolojisi, içerdiği bambu özü, mango tohumu yağı ile saçın doğallıkla iyileşmesini sağlar. Seramid saçı yeniden ya pılandırır, saça güç kazandırır v
e kırılmaları %90 oranında azaltır*


Bu ürün grubundan sizler için seçtiğimiz ürün ise :
-BIOLAGE Fortetherapie Bakım Kremi.
Gerçekten ürünler harika saçlarınızı seviyorsanız bakımını eksik etmiyorsanı mutlaka bu ürünleri deneyin diyoruz.
Matrix BIOLAGE ait ürünleri tanıdık peki biz size ne hediye ediceğiz tam 4 kişi Bizden Matrix BIOLAGE ürünlerinden kazanıcak .

  • 2 Kişi bizden BIOLAGE HydraThreapie Neme doyuran -Onarıcı Bakın Maskesi
  • 1 Kişi bizden BIOLAGE Fortetherapie Active Onarıcı Serum
  • 1 Kişi bizden Hydra hreapie Bakım Spreyi Kazanıcak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder