23 Şubat 2011 Çarşamba

PAPATYA DİYARI VE SELVA LEZZET KAMPANYASI


Öncelikle Selvayı tanıyalımmmm :))

Hep birlikte, Türk Mutfağı'nın lezzetlerini zenginleştirmeye...



Selva Gıda 1988 yılında un ve irmik üretmek üzere, İttifak Holding'in ilk işletmesi olarak kuruldu. 1998 yılında, kalite ve lezzetten ödün vermeyen tecrübesini makarnaya aktardı. Yıllar içerisinde, bulunduğu sektörlerde yaptığı yenilikler ve ilklerle anıldı. Hep aynı lezzet, hep aynı kalite ve hep aynı estetik felsefesiyle bilindi.


20. yılını kutladığı 2008 yılından itibaren ise sizleri yeni bir yolculuğa davet ediyor: Hep birlikte, Türk Mutfağı'nın izinde, bilindik tatlarla yeni lezzetleri kaynaştırmaya... Selva Gıda makarnanın ülkemizde ana yemek olarak algılanması, makarnaya itibar kazandırılması ve Türk Mutfağına uygun makarna yemekleri konusunda uzun yıllardır çalışmalar yapıyor. Bugün itibariyle sizleri selamlayan yeni yüzümüz, yeni anlayışımız ve ürünlerimizle bu amaçlara ulaşmayı hedefliyoruz.


Türk Mutfağı konusunda ülkemizde en yetkin kurumların başında gelen Türk Mutfak Vakfı'ndan kültürümüze uygun makarna yemekleri konusunda destekler alıyoruz. Bunun sonucunda bilindik ve eşsiz Türk yemekleri makarna ile buluşuyor. Hem de ne buluşma! Ziyafet Sofrası, Çorba Sefası ve Salata Keyfi serilerimizin üzerind
Aranızdan şanslı 5 kişiyee Selva Lezzet Şenliği kolisi hediye edeceğiiizzz :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder