16 Ocak 2012 Pazartesi

MASUM İNCİLER VE E-MEY DEN TATLI BİR HEDİYE

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

RSS

E-mey Tatlı Hediyeler ile Kampanyamız

Size yeni firmayı tanıştırmaktan mutluluk duyuyorum. Çok tatlı bir firma :) Siteyi incelediğinizde bana hak vereceksiniz. Şimdi firmayı tanıyalım:
Sevdiğiniz, değer verdiğiniz insana farklı ve özel bir hediye göndermek istiyorsunuz, ama çiçek göndermekten sıkıldınız mı? Ya da doğum yapan en yakın arkadaşınıza gönderdiğiniz çiçek sepeti danışmadan yukarıya çıkamadı ve arkadaşınızın haberi bile olmadı mı? O halde E-Mey Tatlı Hediyeler’in İşletme Müdürü Mürüvvet Akın ve Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Zeynep Erol’un söylediklerine kulak vermenizi öneriyoruz…
Bize firmanızın kuruluş sürecinden kısaca bahseder misiniz? E-mey ne zaman kuruldu? Ürünleri nedir? Nerede ve kimler tarafından üretiliyor?
E-Mey Tatlı hediyeler, hastanelere çiçeklerin girememesine bir alternatif olarak başlayan fakat bunun yanı sıra, yeni iş tebriği, terfi, özel günler gibi çok daha çeşitli alanlarda da kullanılmaya devam edilen lezzetli bir hediye çeşididir. Gerçek çiçeklerin solup gitmesini engellemek de bazı müşterilerimizin bizi seçme sebepleri arasında. 2011 ‘de resmi kuruluşu tamamlanan şirketimizin ürünleri taze meyveler, özel formüllü kekler, truffle adı verilen nefis lezzet topları ve rengârenk kır çiçeklerini anımsatan kurabiye çeşitleridir. Ürünlerimiz Kadıköy’deki atölyemizde işinin ehli şefler tarafından tasarlanıyor.
Müşterileriniz size nasıl ulaşıyorlar? Nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?
Müşterilerimiz bize www.e-mey.com adlı web adresimizden sipariş vererek ulaşıyorlar. Geri dönüşlerimiz henüz işin çok başında olmamıza rağmen çok olumlu.
İnternetten satış dışında kurumsal olarak çalıştığınız firmalar var mı?
Evet, bireysel gönderiler dışında kurumların müşterine özel toplu siparişleri için kutulanmış çalışmalarımız, firma toplantı ve kokteylleri için hazırladığımız özel tasarım çalışmaları, firma çalışanlarına sağladığımız avantajlar bulunmakta. Örnek vermek gerekirse, bazı hava yolu, lojistik , teknoloji firmaları ile ayrıca finans kuruluşları ile özel anlaşmalarımız var. Bunlara yenilerini eklemek için çalışmalarımız devam ediyor.
Sizi piyasadaki aynı işi yapan diğer firmalardan ayıran özellik nedir?
En önemli farkımız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız. Müşterilerimizin siparişlerinin zamanında ve taze teslim edilmesi bizim en önemli kuralımız. Ayrıca ürünlerimizin içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmaması hassas olduğumuz ve farkımızı ortaya koyduğumuz diğer bir konu.
Ürünlerinizde kullandığınız malzemelerin bir özelliği var mı? Ne kadar süre içinde tüketilmesi gerekiyor?
Ürünlerimiz taze meyvelerden, keklerden ve kurabiyelerden oluşuyor. Bu ürünler çikolata sosları ile çiçek gibi tasarlanarak sepetlere diziliyor. Dolayısı ile bütün ürünlerimiz sipariş üzerine günlük hazırlanıyor. Tamamen doğal olduğundan meyve sepetleri gün içerisinde , kek ve kurabiye sepetlerimizde 3 gün içerisinde tüketilmesi gereken ürünler.
E-mey olarak piyasadaki hedefleriniz ve bu hedeflere ulaşmak için geliştirdiğiniz stratejiler nelerdir? Hedef kitleniz kimler?
Hedefimiz müşteri memnuniyetini arkamıza alarak büyümek. Bu memnun kitle olmadan hızlı da olsa büyümenin çok sağlıklı ve uzun vadeli olmayacağını düşünüyoruz. Bizim müşterimiz; siteden fotoğrafını görerek sipariş ettiği ürünün hazırlanmasının ardından yola çıkmadan önce kendi mini stüdyomuzda profesyonel olarak çekilmiş fotoğrafını mail olarak alır ve sipariş ettiği ürün ile gönderdiği ürünün arasında hiçbir fark olmadığından -hatta bazen fotoğrafdakinden daha da güzel olduğundan- gönül rahatlığı ile emin olur.
Yoğun iş temposu nedeniyle zamanı kısıtlı olup, sevdiklerine çok farklı sürprizler yapmak, sağlıklı ve lezzetli hediyeler sunmak isteyen herkes hedef kitlemizi oluşturuyor.
1. Hangi bölgelere hizmet veriyorsunuz?
Şu an için sadece İstanbul içine hizmet veriyoruz. Fakat kek, truffle ve kurabiye çiçeklerimizi kutu içerisinde Türkiye’de kargonun ulaşabildiği her yere gönderebiliyoruz.
Bu röportaj sayesinde firmayı tanıdık. Şimdi hediyemize geçelim. Hediyemiz kazanan arkadaşın İstanbul'da yaşayıp yaşamamasına göre değişiyor :) Şöyle ki:
İstanbul'dan bir izleyicim kazandığında hediyesi olacak ürün; Birdaha Söyle Kek Çiçeği
Kazananın isteğine göre yazı değişebilecek
İstanbul dışından bir izleyicim kazandığında hediyesi olacak ürün; Çikolata Kaplı ve Kalp Gül Keklerden Oluşan Kutulu Lezzet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder