10 Aralık 2010 Cuma

inaysa ve NATURALİVEDEN DOĞAL DİŞ MACUNU

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN



Hediye ürünümüze gelince



Türkiye’nin İlk ve Tek Doğal Diş Macunu Naturalive
Misvak +Propolis +Çay Ağacı ile üçlü koruma
Diş macunları, ağız ve diş sağlığının korunmasında önemlidir. Günde üç kez fırçalayarak dişlerinizi temizlerken, bazı diş macunlarının içeriğindeki kimyasallar sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Hem dişlerinizi‘en doğal’ şekilde korumak hem de zararlı kimyasallardan  kaçınmak ister misiniz? İşte tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak Türkiye’nin ilk ve tek,  yüzde yüz doğal diş macunu Naturalive Beauty markasıyla hizmetinizde
 Türkiye de ilk ve tek doğal deodorant stickten sonra Naturalive Beauty markası şimdide doğal diş macunu ile ‘Zararlı kimyasallara hayır’ felsefesiyle yoluna devam ediyor…
Doğal dişmacununun piyasada muadili bulunmuyor. Çünkü içeriğinde SLS, Paraben, Formaldehit, Triclosan, Florür, Boya, Suni tatlandırıcı barındırmıyor. Aksine bileşiminde; Calcium Carbonate (Kalsiyum minerali), Aqua (Su), Sorbitol (Meyve karbonhidratı), Glycerin (Bitkisel gliserin), Sodium Silicate (Mineral), Salvadore Persica Powder (Misvak granül), Carrageenan (Deniz yosunu), Propolis, Decyl Glucoside (Mısır), Aroma (Doğala özdeş nane aroması), Menthol, Tea tree extract (Çay ağacı ekstakt), Potassium Sorbate (Gıda Koruyucu)  bulunuyor.
Naturalive Diş Macunu; Misvak, propolis ve çay ağacının antibakteriyel özellikleri sayesinde dişeti hastalıkları, aft (mantar) ve ağız yaralarını oluşumunu engeller. Ağızdaki bakterileri doğal olarak yok ettiğinden diş çürümeleri ve ağız kokularını önler. Misvak ve karbonat ile dişleri çizmeden beyazlatır.
Uluslararası Diş Araştırmaları Derneği (IADR) ‘nın yaptığı araştırmalara göre propolis ve misvak;  ağız ve diş sağlığının korunmasında etkin rol oynamaktadır.
Hamilelerin ve çocukların kullanabileceği doğallıkta bir ürün.
Ayrıntılı bilgi için www.naturalive.com.tr adresini ziyaret edebilir, kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
Evet arkadaşlar bu güzel ürünümüzü bir kişiye hediye ediyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder