24 Aralık 2010 Cuma

JASMİN VE TRESAN ONLINE KAMPANYASI

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

retimi yapan,uzman kimyagerleriyle Arge ye önem veren ve üretiminde bitkisel ana etken maddeleri,yüksek teknoloji ile birleştirerek kullanan bir firmadır. 
Yaklaşık 2000 yıl önce yaşamış olan büyük tabiat bilgini PLINUS SECUNDUS 

''HER DERDİN BİR BİTKİSEL DEVASI VARDIR,MESELE ONU BULMAKTIR'' demiş.
Fitoterapi çok eski dönemlerden beri kullanılan,günümüzde destekleyici tıp olarak önem kazanan bir bilim dalıdır. Bitkisel etken maddelerin,laboratuar ortamında daha iyi şartlarda analizleri yapılmaya başlanınca,kozmetik sektörü bundan yararlanıp FİTOKOZMETİK ürünlerin üretimini ön plana çıkarmıştır.


 

HER TİP SAÇ İÇİN MUTLAKA BİR TRESAN VARDIR!
BİTKİSEL BAKIM,SAĞLIKLI SAÇ!


KIRMIZI ASMA YAPRAĞI VE AT KESTANESİ EKSTRELİ 
AYAK VE BACAK KREMİ

Yorgun bacak ve ayaklarınıza  yeniden canlılık kazandıran yüksek kaliteli bir ayak ve bacak  kremidir. Kırmızı Asma  Yaprağı ve At  Kestanesi ekstresi  gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde  yorgun bacakların bakımını ve damarların korunmasını sağlamaya yardımcı olur. Kırmızı Asma Yaprağının ekstresinde bulunan Flavanoid maddesi ve At Kestanesi ekstresinde bulunan Escin ; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetlerinin azaltılmasına ve damar deformasyonlarının önlenmesine yardımcı olur.Yeterince spor yapamamak,sağlıksız beslenme,devamlı oturmak veya sürekli ayakta durmak ,sigara içmek,bütün vücudun yükünü taşıyan ayak ve  bacaklarda ,özellikle bayanlarda dolaşımla ilgili sıkıntılar yaratmaktadır.Oluşan damar deformasyonları,ileriye dönük olabilecek varis oluşumlarının habercisidir.Varisler ancak cerrahi müdahale ile giderilebilir,ama varis oluşmasını önleyecek tedbirler alınabilir.Krauterhof Kırmızı Asma yaprağı kreminde bulunan Asma yaprağı  ve At kestanesi ekstresi,damar çeperlerini koruyarak oluşabilecek varislerin önlenmesine yardımcı olur. 

KRAEUTERHOF  ALOE VERA PFLEGE-UND FITNES GEL
% 96 Aloe Vera


Aloe vera çok eski zamanlardan beri bilinen ve çok yönlü etki eden bir bitkidir. Aloe Vera farklı polisakaritler, amino asitler, vitaminler, mineraller, enzimler ve diğer içerik maddelerini içermektedir.Aloe vera bakım ve fitnes jeli, cildi bir çok etken maddeler ile besler, cilde nem sağlar ve cildin doğal yenilenmesini desteklenmesine yardımcı olur. Aloe vera bakım jeli cildin doğal gerginliğini ve yumuşaklığını korur.Kraeuterhof Aloe Vera bakım ve fitnes jeli özellikle duş, spor, sauna, güneşlenme ve solaryum sonrasında rahatlatır ve ferahlatır, her cilt tipi için uygundur.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder