9 Aralık 2010 Perşembe

İnciserules& MAKDIS.COM HEDİYE KAMPANYASI

KATILMAK İÇİN TIKLAYIN



BAŞLICA KULLANIM ALANLARI:
Romatizmalı bölgeler,
Yumuşak dokular
Bacaklar
Adaleler
Eklemler
Eller ve kollar
Boyun tutulmaları
Auralı Migren
Çeşitli tutulmalar
Burkulmalar
Ezilme
Kasılma
Kulunç
Kireçlenme
Kramp
Menisküs
Çarpma durumları
Masaj salonlarında
Not: Ürünümüz bir ilaç değildir ve tedavi fonksiyonu yoktur. Unutmayınız ki hiçbir harici kullanımlı ürün bütün ağrılarınızın kesin ve iyileştirici çözümü olamaz ve değildir. Bu konuda yanıltıcı iddiaları dikkate almayınız. Sevva naturel benzerleri arasında güçlü, doğal ve zengin bir formüle sahiptir.
KULLANIMI:
Haricen kullanılır. İlgili bölgeye üzerinden tamamen emilimi sağlanıncaya kadar (2-5 dakika) masaj yapılarak uygulanır. Günde iki kez ve uzun süreli kullanımı tavsiye edilir. Yaralı ve yanık bölgelerde kullanılmamalı ve göze temasından kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.
UYARILAR:
Sadece haricen kullanınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız. Yaralı ve yanık bölgeye uygulamayınız. Kremin gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.
 TEST ÜRÜNLERİ:
Ürün size paket içerisinde 125 ml miktarında ürünün dışında 5 adet test ürünü ile birlikte geliyor. Bu test ürünleri sayesinde ürün kavonozunu açmadan kremin sizin için faydalı olup olmadığını test etme imkanı buluyorsunuz. Eğer ürünü kendi sorununuz için faydalı bulmazsanız asıl ürünü kullanmadan iade yapabilir paranızı geri alabilirsiniz.

Kampanyamıza gelince
20 gün sürecek olan bu kampanyamızda katılan lar arasından çekilişle 2 kişi bu harika ürünü deneme fırsatını yakalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder